Als je zin hebt lees je mee! - Reisverslag uit Boxtel, Nederland van Jolande, Gilbert, Isa & Tatum Simons - WaarBenJij.nu Als je zin hebt lees je mee! - Reisverslag uit Boxtel, Nederland van Jolande, Gilbert, Isa & Tatum Simons - WaarBenJij.nu

Als je zin hebt lees je mee!

Door: GilJoIsaTum

Blijf op de hoogte en volg Jolande, Gilbert, Isa & Tatum

26 Juli 2010 | Nederland, Boxtel

OK lieve vrienden en familie. Niet schrikken! ongevraagd heb ik jullie aan deze mailinglijst toegevoegd. Als je het leuk vindt lees je mee. Vrijheid blijheid uiteraard. Er volgen geen overhoringen! Geinspireerd door Harold wil ik ook eens kijken hoe en of dit werkt. Tis waarschijnlijk relaxter dan een dagboek schrijven. Dat is / was altijd een crime en digitale beschikbaarheid is toch wel een voordeel. Gein is dat je ook kunt reageren. Kan me zo voorstellen dat dat ook een motivatie is voor de reizigers - toch een reactie van het thuis of eldersfront. En verder... je kunt dus straks in een keer je hele verhaal - inclusief foto's als album afdruken! Klinkt ook goed. We gaan het meemaken. De status van vandaag: tickets gehaald, teva's gescoord, Isa's outfit aangevuld, album Thailand klaar en bewonderd en Gil heeft zijn dag besteed aan onze thuisblijver - twee spiksplinternieuwe kattenluikjes - waar Vosse nu in moet gaan geloven. Overigens - de echte perikelen of heftige overwegingen die gaan gewoon via prive mail - niet openbaar in dit verslag! Dahag! ff kijken of ik nu een notificatie krijg. Als jullie dit ontvangen - gooi maar een berichtje terug. Dan weet ik dat het werkt. Liefs JO

• 27 Juli 2010 - 06:45

Sands:

Ben benieuwd!
    En... t werkt dus, alleen nog een pc vinden in Indonesie tussen de rijstvelden haha.
    o, ik ben echt niet grappig 's ochtendsvroeg. tot zo bij de pilates x

• 27 Juli 2010 - 06:58

Isabel:

Hoi Moppie, het werkt! Kijk al uit naar al jullie avonturen.
    Bacio grosso

• 27 Juli 2010 - 07:57

Sandra:

Natuurlijk lezen wij mee hoe het Boxelse gezin het vergaat in Gils "vaderland". We zijn benieuwd!!

• 27 Juli 2010 - 09:08

Paul:

Viele Grusse aus Tirol, von Familien von der Plassche

• 31 Juli 2010 - 11:48

Corrie:

Hoi lieve familie, wij wensen jullie alvast een heel fijne vakantie toe.
    Enne, die computers? Nadja zit op dit moment in Vietnam en heeft dus gewoon een computer op haar kamer staan en nee, niet van haarzelf, maar van het hotel. Dus wie weet zijn ze bij jullie ook al zo voortvarend.
    gr. Corrie en Arnold

• 01 Augustus 2010 - 19:20

Joke:

Hallo jongelui. Heel veel plezier op jullie verre reis We kijken uit naar avontuurlijke
    reisverslagen
    LIefs Joke

• 10 Augustus 2010 - 07:07

Corrie Stroop:

Hoi vakantiegangers,
    hier een bericht uit Hoorn. Anoesjka en Barry hebben een pracht van een zoon gekregen op 9 augustus om half zeven 's avonds. Alles is goed met ze. het is een beer van een zoon. negen pond en aardig lang. en hij heet:NOAH PIETER VERBEEK

Wouw Isa en Tatum, wat een leuke dingen doen jullie. Ik zou ook wel eens in zo een bal willen. Je ziet het wel eens op de reklame en dan denk ik, dat wil ik ook.

Enne Gilbert en Bert een beetje laat, maar jullie nog gefeliciteerd met jullie verjaardag.

Gr. Corrie en Arnold

• 10 Augustus 2010 - 09:31

Anneke Schaper:

Hey di ho daar in Indonesie.Leuk om jullie berichten te lezen.Ik kan me precies voorstellen hoe het gaat daar,rommelig en leuk.
    Hier alles oke,beetje kouder aan het worden.
    Nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel plezier
    Veel liefs vanuit
    Hoorn