Nog een klein maandje - Reisverslag uit Boxtel, Nederland van Jolande, Gilbert, Isa & Tatum Simons - WaarBenJij.nu Nog een klein maandje - Reisverslag uit Boxtel, Nederland van Jolande, Gilbert, Isa & Tatum Simons - WaarBenJij.nu

Nog een klein maandje

Door: GilJoIsaTum

Blijf op de hoogte en volg Jolande, Gilbert, Isa & Tatum

08 Juli 2010 | Nederland, Boxtel

Goedemorgen Nederland! Afgelopen maandag over een maand is onze vertrekdatum. Een maand klinkt langer dan ruim 3 weken. En langer is goed. We hebben namelijk nog tijd nodig voor alles wat er deze weken nog op de planning en to-do lijst staat. Een kleine greep van het een en ander: Isa afscheid groep 8, vaccinacties voor Indonesie, tandarts, opvang voor de poes met alles erop en aan, hyptheekzaken regelen, feest van de vier meiden voor de hele klas, Tatums verjaardag, weekendje kamperen, etentje hier en daar, finale voetbal, schoenen en aanverwante artikelen, rugzakjes scoren, fotoboek Thailand afmaken, schuurontwerp uitwerken met mijn neefje en nichtjes spelen, eindmusical, bij Isabel klussen, nieuwe telefoon bestellen, etcetera... Nou ja - een ding staat vast. Als we straks gaan, dan zijn we er ook klaar voor!!

• 08 Juli 2010 - 09:19

Jo:

Dat ziet er gezellig uit! Lijkt alsof het allemaal werkt. Das mooi!

Verslag uit: Nederland, Boxtel

back to your roots

03 September 2010

Kuta en thuiskomst

28 Augustus 2010

Ubud - heerlijke plek!

28 Augustus 2010

Munduk!! zo groen, zo nat, zo mooi!

22 Augustus 2010

Eindelijk schrijf ik

21 Augustus 2010

Het vervolg op Bali
Jolande, Gilbert, Isa & Tatum

Vandaag over een maandje is het zover! We gaan naar Indonesie - Java en Bali. Een maand op pad. Samen met opa en oma (Trees en Bert), Gilberts ouders. Eindelijk gaat Gillie kennismaken met het land waar zijn vader vandaan komt. We zijn zoooo benieuwd!

Actief sinds 05 Juli 2010